Om oss v1

Det aller viktigste møbelet

Den har ofte en av de mest fremtredende plassene i hjemmet, den brukes mye, og den er lett å bli glad i. Den binder etasjer, og mennesker, sammen. Mange omtaler den som husets naturlige hjerte. Eller som en av våre kunder begeistret beskrev det noen uker etter at den var kommet i hus – «hos oss er trappa blitt det aller viktigste møbelet».

Med hjerte for håndverk og natur

Vår tilnærming til trappefaget bygger på lidenskapen for det vakre håndverket kombinert med en grunnleggende respekt for naturen. Vår samlede kompetanse og erfaring garanterer deg ikke bare et vellykket sluttresultat, men også en enkel og kvalitetssikret prosess frem til din ferdige trapp. Montert slik du vil ha den, der du vil ha den.

På lag med miljøet

I ByggUp-sortimentet finner du stilrene og robuste trapper som oppfyller både praktiske og estetiske krav.  Hver trapp planlegges individuelt, ut fra kundens spesifikasjoner. ByggUps hovedkontor ligger i hjertet av Blakers vakre kulturlandskap. Med naturen som nærmeste nabo er respekt for et bærekraftig miljø noe vi har fått inn med morsmelken, hvilket gjenspeiles i vårt kundeløfte – samme hvilken ByggUp-trapp du velger så er det et godt miljøvalg.

Våre verdier

I ByggUp ønsker vi å drive virksomhet som skaper verdi, både for kunden og oss selv. Opp gjennom årene har vi utviklet egne styrker i måten vi arbeider og møter andre mennesker på, disse er omsatt i et sett kjerneverdier som skal motivere oss til innsats og gode prestasjoner.

Kvalitet

vi leverer materialer og produkter fra kvalitetsleverandører

Pålitelig

– vi skal levere avtalt innhold og kvalitet til rett tid

Personlig

– vi er ekte, oppriktige og ærlige i alt vi gjør